Manicure

“Wie opent er geen potje nagellak en wordt overmand door de onmiskenbare geur van chemicaliën. Het zijn echter niet alleen de giftige dampen maar juist de ingrediënten in nagellak die schadelijk zijn voor de gezondheid. Het is onvermijdelijk dat wat er op je nagels wordt aangebracht, opgenomen wordt in je bloedbaan. Dit is geen fijn idee en al zeker niet wanneer je extra voorzichtig wilt zijn tijdens bijvoorbeeld je zwangerschap.”

Er zijn natuurlijk een hoop factoren die meespelen bij beschadigde en/ of uitgedroogde nagels. Denk bijvoorbeeld aan deukjes, vlekjes, scheurtjes etc. Vermijd daarom eventueel agressieve schoonmaakmiddelen. Deze zijn niet alleen zeer schadelijk voor het milieu maar ook voor jou!

Het is dan ook aan te raden om schoonmaakhandschoenen te dragen ook al kiest u voor een eco-vriendelijk schoonmaakmiddel. Dit voorkomt de uitdroging van de nagel. Verder hebben wij een hoop voedingstoffen nodig om gezonde nagels te behouden. Kunstnagels zijn daarom ook niet mogelijk bij Natural Me omdat ik samen met jou de nagels gezond wil maken en je weer kunt geniet van mooie nagels!

Fijne feestdagen!

Natural Me wenst u fijne feestdagen & tot in 2021!

𝙂𝙚𝙨𝙡𝙤𝙩𝙚𝙣 𝙬𝙚𝙜𝙚𝙣𝙨 𝙘𝙤𝙧𝙤𝙣𝙖𝙢𝙖𝙖𝙩𝙧𝙚𝙜𝙚𝙡𝙚𝙣
Helaas ben ik genoodzaakt om mijn deuren te sluiten t/m 19 januari.

Iedereen die een afspraak heeft staan tot 19 januari probeer ik zoveel mogelijk te berichten en te verplaatsen.

Ik ben nog steeds bereikbaar via WhatsApp en e-mail, deze gegevens kun je vinden op mijn Website.

Producten betellen blijft mogelijk!

Warme groetjes,

Daisy Berendes

(eigenaresse NaturalMe)