Over Natural Me

Natuur Schoonheidssalon

Natural Me

Dit ben ik!

Mijn naam is Daisy Berendes en ben geboren op 20 maart 1986. Nadat ik de opleiding allround schoonheidsspecialiste in 2007 afgerond had, wilde ik verder studeren en besloot selectie te doen voor de Academie Minerva te Groningen en werd ik toegelaten om de studie autonome beeldende kunst te doen.

Met mijn passie voor creativiteit en belangstelling voor al het moois in de wereld besloot ik toch voor het werk als schoonheidsspecialiste te gaan maar dan vanuit een ander perspectief met veel respect voor mens en natuur.

Ik koos ervoor eerst genoeg kennis en ervaring op te doen binnen een Drogisterij. Met passie voor mijn overtuiging om het vanuit mijn hart te mogen doen besloot ik in 2016 voor mijzelf te beginnen en opende ik “Natuur-Schoonheidssalon” Natural Me.

Hier vond ik wat ik zocht! Met veel vertrouwen en plezier heb ik mijn praktijk weten vorm te geven. Een prachtige ervaring tot op heden!

Mijn salon in Winsum

Mijn salon in het Jacobijnenhuis in Winsum

Bij binnenkomst word je al verrast door de heerlijke geuren van de etherische oliën van Taoasis en de producten van Provida. Ontspanning en geurbeleving vind ik zeer belangrijk maar vooral de klant staat centraal bij Natuur-Schoonheidssalon Natural Me. Laat je verrassen door de ruimte waarin ik mijn behandelingen uitvoer, het Jacobijnenhuis is een prachtig monumentaal pand!

De ontspannende behandelingen worden volledig afgestemd naar wens, huidtype en behoefte. Een behandeling bij Natuur- Schoonheidssalon Natural Me doet wonderen voor uw huid en geest en zorgt ervoor dat u er weer helemaal tegenaan kunt!

De behandelingen sluit ik altijd af met een kopje verse biologische thee. Voor de koffie liefhebbers is er ook een vers kopje koffie😉.

Fijne feestdagen!

Natural Me wenst u fijne feestdagen & tot in 2021!

𝙂𝙚𝙨𝙡𝙤𝙩𝙚𝙣 𝙬𝙚𝙜𝙚𝙣𝙨 𝙘𝙤𝙧𝙤𝙣𝙖𝙢𝙖𝙖𝙩𝙧𝙚𝙜𝙚𝙡𝙚𝙣
Helaas ben ik genoodzaakt om mijn deuren te sluiten t/m 19 januari.

Iedereen die een afspraak heeft staan tot 19 januari probeer ik zoveel mogelijk te berichten en te verplaatsen.

Ik ben nog steeds bereikbaar via WhatsApp en e-mail, deze gegevens kun je vinden op mijn Website.

Producten betellen blijft mogelijk!

Warme groetjes,

Daisy Berendes

(eigenaresse NaturalMe)