Over Natural Me

Natuur Schoonheidssalon

Natural Me

Dit ben ik!

Mijn naam is Daisy Berendes en ben geboren op 20 maart 1986. Nadat ik de opleiding allround schoonheidsspecialiste in 2007 afgerond had, wilde ik verder studeren en besloot selectie te doen voor de Academie Minerva te Groningen en werd ik toegelaten om de studie autonome beeldende kunst te doen.

Met mijn passie voor creativiteit en belangstelling voor al het moois in de wereld besloot ik toch voor het werk als schoonheidsspecialiste te gaan maar dan vanuit een ander perspectief met veel respect voor mens en natuur.

Ik koos ervoor eerst genoeg kennis en ervaring op te doen binnen een Drogisterij. Met passie voor mijn overtuiging om het vanuit mijn hart te mogen doen besloot ik in 2016 voor mijzelf te beginnen en opende ik “Natuur-Schoonheidssalon” Natural Me.

Hier vond ik wat ik zocht! Met veel vertrouwen en plezier heb ik mijn praktijk weten vorm te geven. Een prachtige ervaring tot op heden!

Mijn salon in Winsum

Mijn salon in het Jacobijnenhuis in Winsum

Bij binnenkomst word je al verrast door de heerlijke geuren van de etherische oliën van Taoasis en de producten van Provida. Ontspanning en geurbeleving vind ik zeer belangrijk maar vooral de klant staat centraal bij Natuur-Schoonheidssalon Natural Me. Laat je verrassen door de ruimte waarin ik mijn behandelingen uitvoer, het Jacobijnenhuis is een prachtig monumentaal pand!

De ontspannende behandelingen worden volledig afgestemd naar wens, huidtype en behoefte. Een behandeling bij Natuur- Schoonheidssalon Natural Me doet wonderen voor uw huid en geest en zorgt ervoor dat u er weer helemaal tegenaan kunt!

De behandelingen sluit ik altijd af met een kopje verse biologische thee. Voor de koffie liefhebbers is er ook een vers kopje koffie😉.

Natural | Me

Welkom op de website van Natural|Me,

Na ruim 6 jaar met veel plezier te hebben gewerkt als zelfstandige & eigenaresse van Natural|Me, heb ik besloten mijn weg elders voort te zetten. 

Natural|Me sluit definitief haar deuren op 21 juli.

Voor vele klanten zal dit verdrietig nieuws zijn en wil dan ook zeggen dat het voor mij ook echt een moeilijk besluit is geweest.

Het Online inplannen is geblokkeerd zodat ik de vaste klanten nog de gelegenheid kan geven om bijvoorbeeld cadeaubonnen in te leveren of een laatste afspraak in te kunnen plannen, hiervoor vraag ik uw begrip.
 
Hartelijke groeten,
 
Daisy Berendes
Natuur-Schoonheidssalon Natural|Me